Garantie

Friese stabij pups met garantie? Ja, bij ons kan het. Wij zijn overtuigd van de gezondheid van onze honden en door middel van deze garantie garanderen wij u de aankoop van een gezonde pup.

Wie zijn wij? Wij zijn de familie Visscher uit Hasselt, Overijssel. Wij fokken nu al meer dan 25 jaar stabij pups. Het begon allemaal toen ik, Martin, in aanraking kwam met de Friese Stabij.

Onze geschiedenis

Mijn eerste Friese Stabij kreeg ik als tiener. We zijn samen opgegroeid, maar na 14 geweldige jaren moest ik met veel verdriet afscheid nemen van een zeer lieve en trouwe hond. Toen ik op eigen benen kwam te staan, heb ik gelijk weer een Friese Stabij pup gekocht. Dit was het startschot van een lange maar vooral plezierige periode van het fokken van Friese Stabij pups.

Nu, 25 jaar later, zijn we veel ervaringen rijker en hebben we veel kennis opgedaan. Het belangrijkste is echter dat we na jaren van goed doordachte fokcombinaties van eigen Friese Stabij teven en geschikte Friese Stabij reuen, nu in het bezit zijn van een stel prachtige Stabij honden: 

Een pup kopen

De aanschaf van een pup is voor de meeste mensen een indrukwekkende ervaring. Je koopt iets wat je met liefde moet verzorgen, opvoeden en wat deel uit gaat maken van je dagelijkse leven en in veel gevallen van je gezin.

Als alles goed gaat, wordt het een prachtige tijd samen. Dat is van te voren ook de bedoeling, maar u weet net zo goed als ik dat het in het leven soms anders loopt dan je had gehoopt.

Verlies van een pup

Alles wat leeft kan ziek worden. Dat is bij mensen zo en bij dieren is dat niet anders.

In de loop der jaren ben ik meerdere malen getuige geweest van vreselijke verhalen. Verhalen die klanten vertellen over hun vorige pup of hond die vroegtijdig is overleden. De oorzaken zijn altijd verschillend maar de emotionele ervaring blijft altijd hetzelfde. Het raakt je diep en in gevallen van gezinnen met kleine kinderen zal de impact nog vele malen groter zijn.

Gezonde pups

Het is een feit dat je gezondheid niet kunt kopen of afdwingen via een prachtige stamboom op papier. Allerlei testen in de beginfase van een hondenleven geven ook geen garantie voor de toekomst. 

Een grote kostenpost bij deze dure pups zijn foto’s die gemaakt worden om eventuele HD gevoeligheid aan te tonen. HD staat voor heupdysplasie. Dit is een ontwikkelingstoornis waardoor er speling ontstaat tussen de heupkop en de heupkom. In al die jaren dat ik Stabij pups fok, ben ik bij mijn pups nog nooit HD tegen gekomen. Daarom durf ik rustig te zeggen dat al die onkosten voor mij totaal onnodig zijn.

Waarom veel geld uitgeven als het ook kan voor veel minder, maar met net zoveel kwaliteit? Dit gezegd hebbende komen we bij het volgende punt: mijn garantie.

Gegarandeerd een gezonde pup

Bij de aanschaf van een pup bij ons geven wij een speciale garantie, omdat we instaan voor de pups die we verkopen. Mocht uw pup of volwassen stabij overlijden of ziek worden en door de dierenarts uit zijn lijden worden verlost, dan mag u bij ons kosteloos een nieuwe pup komen ophalen. Mits het overlijden van uw Stabij binnen 4,5 jaar gebeurd na aanschaf met een uitloopperiode van een half jaar

Dit met de duidelijke afspraak dat ik betrokken ben bij het hele proces van ziekte van uw Friese Stabij en eventueel in contact kom met uw dierenarts.

Als u mij bijvoorbeeld opbelt om mij te vertellen dat uw hond gestorven en begraven is, maar ik en uw dierenarts weten nergens van, dan vervalt mijn garantie.

Het mooiste is natuurlijk als u niet gebruik hoeft te maken van deze service. Mocht het lot anders beslissen, hopen wij dat deze garantie en uw nieuwe pup de pijn kunnen verzachten.

Heeft u vragen over onze garantie? Neem contact met ons op voor meer informatie.